Грибні вафлі на сметані і житнього борошна

Як смачно зробити Грибні вафлі на сметані і житнього борошна простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ароматні, смачні і максимально прості. Я готувала з розмороженого грибного фаршу – обваренных і перекручених на м’ясорубці опеньків👌 Можна взяти будь-які гриби по вашому смаку.

Інгредієнти

(~8 вафель)

🔹1 яйце
🔹180 гр сметани (грецького йогурту
🔹110 гр житнього борошна
🔹25 гр сиру
🔹200 гр грибів
🔹50 гр ріпчастої цибулі
🔹1 ч. л. розпушувача
🔹сіль, спеції за смаком
🔹зелень за смаком

Грибні вафлі на сметані і житнього борошна покроковий рецепт

1. Гриби і цибулю дрібно порізати, обсмажити на рослинному маслі, посолити, додати спеції за смаком. Змішати яйце зі сметаною. Сир натерти на тертці і додати в яєчну массу.
2. Грибну масу також відправляємо до тесту. За бажанням додайте зелень (можна заморожену) Перемішуємо. Додаємо борошно і розпушувач. Ретельно перемешиваем.
3. Виходить густе тісто, воно не розтікається. Викладаємо масу в вафельницю і випікаємо орієнтуючись на свою техніку 😉