Хлібний квас з чорного хліба, родзинок і цукру

Готуємо хлібний квас простий рецепт. Обіцяла поділитися рецептом як готую домашній хлібний квас. Влітку цей напій актуальне як ніколи. І приготувати її не складно! Хлібний квас з чорного хліба, родзинок і цукру простий рецепт.

Інгредієнти

2,5 л води
1 ст цукру
50 гр родзинок
350 гр чорного хліба

Хлібний квас з чорного хліба, родзинок і цукру покроковий рецепт

1. Хліб люблю використовувати типу Бородінської. Темнішим і ароматні. Нарізаю хліб на шматочки-кубики і відправляю в духовку підсушитися. Нам потрібні сухарики. Даємо сухарикам охолонути. Додаємо їх у чисту 3л банку. Туди ж додаємо родзинки. Ізюм не моє! Додаємо сахар.
2. І вливаємо чисту воду кімнатної температури. Під самий верх не наливайте, бо сухарі розбухнуть . На банку пов’язуємо марлю. Ставимо в миску ( якщо раптом сильно буде бродити щоб квас не лився по столу) .
3. І ставимо в темне тепле місце на 2 доби. Через два дні квас готовий! Перелити в глечик або пляшку, відправляємо в холодильник щоб охолодився 👌 І можна пить!