Холодний борщ борщ з буряком, яйцями, огірками на кефірі простий рецепт. Сьогодні ділюся сезонним рецептом холодного борщу або і борщів зелених🍲 В моїй родині борщ готують просто на кип’яченій воді, але в кафе я часто зустрічала рецепт на кефірі, так мені подобається більше. Сподіваюся, і вам стане в нагоді такий рецепт літнього супчика).
Інгредієнти
2 середні варені буряків
1 огірок
2 варених яйця
2 редиски
0,5 л. кефіру ( у мене 3,2%)
1 зубчик часнику
і охолоджена кип’ячена вода (200-300 мл)
зелень (кріп, петрушка)
сіль, перець – за смаком
1 ст. л. соку лимона
Холодний борщ борщ з буряком, яйцями, огірками на кефірі покроковий рецепт
1. Буряк, огірок натерти на тертці для корейської моркови.
2. Додати подрібнене яйце, редьку, часник, зелень, сіль, перець, сік лимона.
3. Кефір, густоту і борщів зелених відрегулювати водою. Приємного аппетита!