Хрустка закуска з кабачків, яблук, перцю і моркви на зиму

Закуска з кабачків на зиму «Просто пісня». Дуже оригінальна і смачна закуска. Кабачки залишаються хрусткими в солодко-гострому соусі! Хрустка закуска з кабачків, яблук, перцю і моркви на зиму в банках пальчики оближеш простий рецепт домашній. Якщо робите заготовки, то дуже раджу спробувати)

Інгредієнти

2 кг кабачків
1 солодкий перець (бажано червоний)
1 яблуко
1 цибулина
1-2 перчика чилі (я кладу 2)
1 морква
1 головка часнику
70 г томатної пасти
200 р цукру
100 г оцту 9%
50 г солі

Хрустка закуска з кабачків, яблук, перцю і моркви на зиму покроковий рецепт

1. Кабачки потрібно брати молоді, без кісточок. Кабачки нарізати довгими брусочками. Всі інші овочі пропустити черепом м’ясорубку. Скласти їх в каструлю. Додати сіль, цукор, томатну пасту, уксус.

2. Довести до кипіння. Всипати кабачки в каструлю, перемішати. Спочатку рідини буде мало, але потім кабачки стануть віддавати вологу. Як закипить – варити 1 годину на середньому вогні. Готовий салат розлили і стерильні банки, герметично закрыть.

3. Перевернути і укутати в ковдру до повного охолодження. З однієї порції виходить 5 банок по 0,5 л. Раджу одну залишити просто поїсти, може, салат вам так понравится.

4. Готово!

Відео рецепт 👇