Маринована капуста з буряком і часником на зиму

Маринована капуста з буряком і часником на зиму в банках простий рецепт. Яскрава, гостра, хрустка капустка на зиму, різноманітить ваш стіл. Давайте готувати!

Інгредієнти

700 гр цвітна капуста
1 шт буряк
6 зуб часник
0,5 год л суміш перців горошок
1 год л сіль
1 год л цукор
1 ст л оцет 9%

Маринована капуста з буряком і часником на зиму покроковий рецепт

1. Підготуємо всі інгредієнти. Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Сирий буряк нарізати скибочками. Банки об’ємом 0,5 л простерелизовать будь-яким зручним способом. Я це роблю микроволновке.
2. На дно банки викладаємо часник, нарізаний скибочками, додаємо шматочок гострого перцю( це за смаком) і перець горошком. По черзі викладаємо капусту і свеклу.
3. Заливаємо крутим окропом, накрити кришкою і залишити на 15 хвилин. По закінченню часу, злити рідину і в кожну банку додаємо сіль, цукор і додаємо уксус.
4. Заливаємо свіжим окропом і закручуємо кришкою. Зберігати в прохолодному місці! Приємного аппетита!