Як зробити хрусткі соковиті чебуреки з фаршем рецепт простий.
Інгредієнти
Яйце 1 шт
Сіль 1/2 ч. л
Борошно 600 гр
Олію раст 1 ст. л
Окріп 200 мл
Начинка:
Фарш улюблений 700 гр
Цибулю середній 1 шт
Сіль, перець за смаком
Зелень петрушка 20 гр
Можна додати води 100 мл
Хрусткі соковиті чебуреки з фаршем покроковий рецепт
1. Змішуємо всі інгредієнти, місимо тісто, накриваємо щільною тканиною, даємо відпочити 15-20 хвилин. Робимо начинку, беремо фарш у мене домашній яловичий (можете взяти свій улюблений) додаємо дрібно нарізану цибулю, трохи води, рубану зелень, і доводимо до смаку сіллю з перцем.
2. готове Тісто, ділимо його на 2-3 частини, формуємо ковбаску, і ділимо на рівні частини, розкотимо і начиняємо, щоб краї краще злиплися, можете змастити їх водою за краю.
3. Після чого притискаємо, і смажимо в розігрітій олії до рум’яної скоринки, тісто виходить хрустким і шалено смачним, це шалено смачно, впевнений, ви будете в восторге.
Виглядео рецепт 👇