Хрусткі вафлі у вафельниці класичні простий рецепт домашній. З дитинства я пам’ятаю ці хрусткі вафлі, горішки зі згущеним молоком з які пеклися цілу вічність і бабусин торт Наполеон з заварним кремом. Вафлі готували на сніданок, а горішки і торт виключно на день народження. Гарний був час, безтурботне. А що з смачного нагадує про дитинство вам? Напишіть в коментарях, мені прям цікаво!
Інгредієнти
200г вершкового масла
5 яєць
180г цукру
130г борошна
Щіпка солі
Ванілін
Хрусткі вафлі у вафельниці класичні покроковий рецепт
1. Розтопіть масло і змішайте з цукром. Додайте борошно, сіль, ванілін і ще раз перемішайте. Яйця збийте до пишної світлої піни і поступово додайте в тесто.
2. Перемішайте до однорідності. Випікайте в старій забутої вафельнице.
3. Якщо тісто вийшло густувате, або трубочки при остиганні не дуже хрусткі, додайте ~50мл води і добре перемешайте.
Відео рецепт 👇