Фісташковий ганаш на білому шоколаді

Як приготувати смачний Фісташковий ганаш на білому шоколаді рецепт простий 💚. Відмінна начинка для корпусних цукерок 👌 Гладкий, шовковистий, неймовірно ароматний 😋 Тут головне правило використовувати тільки 100% натуральну фісташкову пасту (десертна паста не підійде) Для корпусу цукерок я використовую полікарбонатну форму, але можна шоколадний корпус виготовити за допомогою кубиків льоду (на сторінці є відео нижче “Відкриті цукерки з вишнею 🍒”)

Інгредієнти

50 гр білого шоколаду (я використовую Cacao Barry Zephyr)
1 повна ч. л. фісташкової пасти
40 гр вершків від 33%

Фісташковий ганаш на білому шоколаді покроковий рецепт

1. Розтоплюємо імпульсами в мікрохвильовій печі шоколад, паралельно нагріваємо вершки з фісташкою пастой.
2. В розтоплений шоколад вливаємо вершки і вимішуємо силіконової лопаткою до повного об’єднання ингредиентов.

3. Наповнюємо корпус цукерки і відправляємо в холод на стабілізацію мінімум на 4 часа.