Самий смачний і улюблений торт! Ніжні, тануть у роті медові коржі, просочені повітряним сметанним кремом – незабутній смак дитинства! Медовий торт по цьому рецепту виходить дуже смачним, ніжним і повітряним! Як зробити Ідеальний Медовий торт з кремом зі сметани і вершків домашній рецепт простий.
Інгредієнти
Яйця – 2 шт.
Цукор – 70 г
Мед – 150 г
Ванільний цукор – 10 г
Масло вершкове – 120 г
Сода – 1 ч. л.
Лимонна кислота – щіпка
Борошно – 400 г
⠀
Крем
Сметана 25% – 300 г
Вершки 33% – 200 р
Цукрова пудра – 50 г
Ванільний цукор – 10 г
Ідеальний Медовий торт з кремом зі сметани і вершків покроковий рецепт
1. В сотейнику змішуємо яйця з цукром. Додаємо вершкове масло, мед і ванільний цукор. Прогріваємо на водяній бані до розчинення масла. Всипається соду і лимонну кислоту.
2. Маса збільшиться в 2 рази. ⠀ З’єднуємо медову суміш з борошном. Замішуємо тісто і даємо йому охолонути. ⠀ Ділимо на 6 частин. Тонко розкачуємо і випікаємо при 180 градусах 5-6 хвилин. ⠀
3. Збиваємо вершки, додаємо цукрову пудру і сметану. ⠀ Остиглі коржі змащуємо кремом і даємо постояти в холодильнику 1-2 години. ⠀ Приємного чаювання!