Імбирні пряники з глазурю з

Імбирні пряники рецепт простий. Розпис пряників – взагалі не моя сильна сторона , але ось тісто виходить дуже і дуже смачним . Так що настійно рекомендую приготувати ☺️ Як зробити Імбирні пряники з глазур’ю домашні рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Тісто:
100 грам цукру
100 грам меду
100 грам вершкового масла
380 грам борошна
2 яйця
Цедра апельсина і спеції обов’язково (кориця, імбир, мускатний горіх, кардамон, запашний перець, аніс) обожнюю спеції каміс, аромат божевільний. Скоро з ними і морквяний торт приготуємо
1 ч ложка соди
Щіпка солі

Глазур:
300 грам суміші ilicing. (Це готова суміш для глазурі, без яєць, дуже зручна і смачна)
30-40 грам води
Суміш розводимо водою, збиваємо пару хвилин. Використовуємо. Для фарбування підходять водорозчинні барвники.

Імбирні пряники з глазур’ю з покроковий рецепт

1. Процес дуже звичний . Мед, цукор , масло розтоплюємо до розчинення цукру, додаємо соду, даємо пропениться. Додаємо спеції і цедру апельсина. Даємо охолонути 5 хвилин і вводимо 2 яйця. Змішуємо з борошном , обертаємо плівкою і охолоджуємо від 4 часов.

2. Охолоджене тісто розкачуємо приблизно 5 мм завтовшки і створюємо наші пряники. Випікаємо 10-12 хвилин при температурі 170 градусів, до легкої рум’яності. Не перепеките, інакше пряники будуть твердыми.

3. Глазур:
Зберігаємо пряники в закритому контейнері . Чим товще пряник, тим він м’якший. Якщо пряники зачерствели, кладемо в контейнер з розрізаним яблуком і прибираємо в холодильнику ночь.

4. Готово!

Відео рецепт 👇