Індичка з грибами і сиром в духовці за строгановськи простий рецепт. Приготуємо індичку під грибний шубкою. Гриби готувала по строгановськи. Відмінно поєднується і робить м’ясо із незвичним пікантним смаком.
Інгредієнти
– Філе індички 500гр
– Печериці 300гр
– Цибуля 1шт
– Вершкове масло 30гр.
– Сметана
– Гірчиця
– Сир 50гр
– Молоко 50мл.
– Томатна паста
– Борошно
Індичка з грибами і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Індичку нарізати на стейки, відбити, солимо і перчим.
2. Печериці з цибулею обсмажити на вершковому маслі, додати 1ст.ложку борошна, 2ст.л сметани, 1ч.л гірчиці і 1ч.л томатної пасти. Перемішати і влити молоко. Після закипання, тушкувати на маленькому вогні 10минут.
3. На м’ясо викладаємо гриби. І ставимо в розігріту до 180 гр духовку на 20 хвилин. Посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку ще на 10 минут.
Відео рецепт 👇