Десерт «Інжирне печиво». Шаблі. Начинка. Крем. Як зробити смачний Інжировий торт з шаблі і кремом з вершкового масла і цукру рецепт простий.
Інгредієнти
Шаблі (3 коржа 14-16 см):
50 г мигдальної муки
190 г пшеничного борошна
85 г цукрової пудри
30 г жовтка
200 г вершкового масла
Щіпка солі
25 г кукурудзяного крохмалю
Начинка:
190 г інжиру
50 г цукру
Крем:
70 г білка
130 г цукру
200 г вершкового масла
Інжировий торт з шаблі і кремом з вершкового масла і цукру покроковий рецепт
1. Шаблі.
Перемішуємо всі сухі інгредієнти, холодне масло розтираємо з тестом, можна робити насадкою весло, або руками. В кінці вводимо яйця, перемішуємо до однорідності. Даємо охолонути мінімум годину. Розкачуємо тісто. Випікаємо 15-20 хвилин при 170 гр. коржі повинні злегка підрум’янитися. Вирубуємо кільцем відразу після выпекания.
Перемішуємо всі сухі інгредієнти, холодне масло розтираємо з тестом, можна робити насадкою весло, або руками. В кінці вводимо яйця, перемішуємо до однорідності. Даємо охолонути мінімум годину. Розкачуємо тісто. Випікаємо 15-20 хвилин при 170 гр. коржі повинні злегка підрум’янитися. Вирубуємо кільцем відразу після выпекания.
2. Начинка:
Інжир подрібнюємо. Доводимо до кипіння інжир з сахаром.
Інжир подрібнюємо. Доводимо до кипіння інжир з сахаром.
3. Крем:
Цукор з білком доводимо до 60 гр на водяній бані. Збиваємо до стійкої маси. Слідом вводимо масло. Крем повинен бути однорідним і стойким.
Цукор з білком доводимо до 60 гр на водяній бані. Збиваємо до стійкої маси. Слідом вводимо масло. Крем повинен бути однорідним і стойким.
4. Збірка:
Корж, крем, начинка повторити пару раз.
Корж, крем, начинка повторити пару раз.