Йогурт з кокосового молока з агар агаром з ягодами

Як смачно зробити Йогурт з кокосового молока з агар агаром з ягодами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Без лактози і без казеїну, без цукру, без крохмалю. Неймовірно смачний кокосовий йогурт, з приємною кислинкою і природної солодкістю кокоса. Мені подобається подавати такий йогурт з пюре з замороженої полуниці та малини з насінням чіа, зверху прикрашаю сублимированными шматочками полуниці.

Інгредієнти

🔸Кокосове молоко – 400 мл (жирність.10-12 % у мене органічне кокосове молоко в складі перероблена м’якоть кокоса 35% і вода 65%)
Пробіотик – 2 капсули
🔸Агар – агар – 1/2 ч. л.

Для подачі:
🔸Заморожені ягоди полуниці та малини 200 р
🔸Насіння чіа – 1ч.л.
🔸Сублімована полуниця

Йогурт з кокосового молока з агар агаром з ягодами покроковий рецепт

1. У каструлю додаємо кокосове молоко, агар – агар, перемішуємо. На повільному вогні кип’ятити 3-4 хвилини. Остуджуємо до 38-40°С, додаємо пробіотик, перемішуємо, так як я робила в мультиварці, то розклала по банках, так як вся каструля туди не входит.

2. В духовку, можна просто поставити каструлю. Ставимо режим 40 °C – 12 годин. Якщо не з’явилася кислинка залишаємо ще на 10 часов.

3. Взагалі час заквашування може варіюватися від 12-24 годин. Для гладенької текстури пробиваємо блендером. Такий йогурт може зберігатися в холодильнику до 7 дней.

Відео рецепт 👇