Кабачкову ікру більше не купую. Кабачкова ікра з морквою і цибулею на зиму без помідорів простий рецепт в банках.
Інгредієнти
Кабачки – 1кг
Морква – 300г
Цибуля – 300г
Томатна паста – 80г
Рослинне масло – 70мл
Сіль – 1 ч. л
Цукор – 1 ст. л
Перець – 0,5 ч. л (за бажанням)
Кабачкова ікра з морквою і цибулею на зиму без помідорів покроковий рецепт
1. Обсмажуємо моркву і цибулю, додаємо томатну пасту, кабачки, спеції і тушкуємо під кришкою близько 10 минут.
2. Подрібнюємо блендером до бажаної консистенції, охолоджуємо і можна пробовать.
3. Якщо ви хочете закрити на зиму, то додайте 1ст.л 9% оцту на такий объем.