Кабачкова ікра з томатною пастою швидкого приготування простий рецепт.
Інгредієнти
Можна і малечі з 8 місяців без солі.
– 1 кабачок (близько 1 кг)
– цибуля 2 середніх
– морква 2 середніх
– болгарський перець 1 шт
– часник сухий 1 ч. ложка без гірки
– сіль 1/2 ст. ложки
– паприка солодка 1/2 ч. ложки
– томатна паста 1 ст. ложка(можна замінити помідорами 2шт)
– оливкова олія
Кабачкова ікра з томатною пастою швидкого приготування покроковий рецепт
1. Для запікання: Всі овочі миємо, очищаємо і ріжемо на кубики. Складаємо на деко і запікаємо 1.5 години при 160гр. Перекладаємо овочі в глибоку сковорідку, знімаємо шкірку у перцю, додаємо трохи води, томатну пасту(якщо без помідор), часник, паприку і соль.
2. Тушкуємо 10 хвилин на повільному вогні, помішуючи. Для гасіння: Овочі так само всі миємо, ріжемо на кубики, обсмажуємо на невеликій кількості олії в казані. Потім доливаємо трохи води і тушкуємо у власному соку 1 год – 1.20. Підливайте води за необходимости.
3. Овочі повинні добре розвариться і стати дуже м’якими. Через годину додати томатну пасту, спеції. Добре перемішати. Вимкнути через 5 хвилин. ГОТОВІ ОВОЧІ В ОБОХ ВАРІАНТАХ ДОБРЕ ПРОБИТИ БЛЕНДЕРОМ. я збивала хвилини 3-4.