Кабачкові чебуреки з фаршем на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Кабачки 250 р
Фарш м’ясний 180 р
Яйця 2 шт
Цибуля 2 шт
Борошно 1 склянку
Молоко 0,5 склянки
Зелень – пучок
Сіль, перець – за смаком
Кабачкові чебуреки з фаршем на сковороді покроковий рецепт
1. Кабачок натерти на крупній тертці, присолити, відкинути на друшляк. Залишити на 10 хвилин, щоб стек сок.
2. Тим часом дрібно нарізати цибулю, злегка обсмажити. Додати фарш і його трохи обсмажити. Додати за смаком солі і перцю. Дати трохи остыть.
3. Натертий кабачки перекласти в глибокий посуд, додати яйця. Додати туди подрібнену зелень, сіль, перець, рослинного масла за смаком (1-2 ст л), і влити молоко. Добре всі перемешать.
4. В отриману кабачкову суміш просіяти борошно і замісити тісто. Розігріту сковороду змастити рослинним маслом. Влити тісто як на середньої товщини блинчик.
5. Поки млинець не схопився, викласти на половину млинця столову ложку фаршу. Другою половиною перекрити фарш і притиснути блін по краю. Смажити чебуреки під кришкою з двох сторін до румяности.
Відео рецепт 👇