Кабачкові млинці з начинкою з сиру і бекону на сковороді простий рецепт. Простий і дуже смачний сніданок 👍.
Інгредієнти
Яйце – 1 шт
Кабачок – 100 гр
Сметана 10% – 30 гр (або м’який сир, грецький йогурт)
Рисове борошно – 30 г
Сіль – щіпка
Розпушувач – 1/3 ч. л.
КБЖУ млинчика без начинки: 223/9,68/7,87/29,05
Кабачкові млинці з начинкою з сиру і бекону на сковороді покроковий рецепт
1. Кабачок натерти на дрібній тертці. Віджимати не треба. У миску покласти натертий кабачок, яйце, сметану, борошно, розпушувач і сіль. Перемешать.
2. Сковороду діаметром 24 см добре розігріти і змастити маслом. Розподілити тісто по дну сковороди. Смажити під кришкою на повільному вогні. Перевернути млинець. Викласти начинку.
3. У мене буженина з індички і сир. Смажити до готовності. Згорнути млинець навпіл і можна подавати до столу.
Відео рецепт 👇