Кабачкові рулетики з фаршем та сиром, бринзою простий рецепт.
Інгредієнти
2 кабачка
400 г фаршу
1 цибулина
2 ст л йогурту
Сіль, спеції
⠀
Для соусу:
2 ст л з гіркою томатної пасти
2 ст л Сметани або йогурту
70 г бринзи
200 мл води
Сіль, базилік сухий
Кабачкові рулетики з фаршем та сиром, бринзою покроковий рецепт
1. Кабачки нарізаємо овочечисткою. Кладемо в друшляк, присипаємо сіллю і залишаємо на 10 хв, щоб їх було легше сворачивать.
2. Змішуємо все для начинки: фарш, цибулю, залишки кабачка, йогурт і спеції. Промиваємо слайди кабачка. Формуємо рулетики.
3. Перекладаємо у форму для гасіння. З’єднуємо все для соусу і заливаємо рулетики. Тушкуємо 30-40 мин.
4. Подаємо з сиром або без нього. Діти уплели моментально, я на один встигла 😂
Відео рецепт 👇