Кабачкові рулетики з начинкою з кисломолочного сиру, червоною рибою і помідорами простий рецепт. Щоб у черговий раз не викинути кабачок в смітник – зберігайте рецепт! Готуються такі млинці швидко, і можна готувати як на сніданок, на обід , вечеря, похід і т. д.
Інгредієнти
•300 грам кабачка
•2 яйця
•2 столові ложки молока
•2 столові ложки борошна
•спеції/сіль за смаком
Для начинки:
•70 грам риккоты/сирного сиру
•50 грам помідор
•зелена цибуля за смаком
•50 грам слабосоленої риби
Кабачкові рулетики з начинкою з кисломолочного сиру, рибою і помідорами покроковий рецепт
1. Кабачок натираємо на дрібній тертці, віджати, додати яйця, молоко, борошно і спеції, перемішати. Розігріваємо сковорідку, трохи змащуємо олією, викладаємо 2-3 столові ложки тіста і розподіляємо на не дуже товстий млинець, випікаємо з двох сторін до золотистого цвета.
2. Для начинки нарізати помідор, цибулю, рибу не середні шматочки. У глибоку чашку викласти риккоту, додати цибулю, помідор, рибу і добре перемішати. На край остиглого млинці викладаємо начинку і загортаємо в рулет. Все готово!
3. Рулетики виходять дуже ніжні і смачні, рекомендую спробувати, поки сезон кабачків не закінчився, ну або ви не викинули його на смітник 😁
4. Готово!
Відео рецепт 👇