Кабачковий рулет з консервованим тунцем, кукурудзою і сиром

Стільки реакцій було на цей рулет з сториз, що я вирішила, що його слід викласти ✔️ Кабачковий рулет з консервованим тунцем, кукурудзою і сиром простий рецепт на сніданок 🌯

Інгредієнти

КБЖУ 1 порцію ~ 307/28/9/30

Кабачок – 500 гр.
Яйця – 2 шт.
Борошно – 80 гр. (я брала ц/з)
Сир – 80 гр.
Зелень (кінза/кріп) – жменя
Сіль/спеції

Для начинки:
тунець консервований – 1 банка без рідини (~120 гр.)
кукурудза (заморожена або консервації) – 100 гр.
грецький йогурт + гірчиця/сирний сир+гірчиця або рікотта+гірчиця на ваш смак.

Кабачковий рулет з консервованим тунцем, кукурудзою і сиром покроковий рецепт

1. Кабачок натерти на тертці, присипати сіллю і віджати. Сир також натерти.
Додати до кабачка яйця, зелень, борошно й сир. Добре перемішати, прибрати на 10 минут.

2. Викласти тісто на пергаментний папір і випікати при 180 градусах ~ 20 хвилин. Корж повинен покритися сухий скоринкою. Згорнути рушником рулет.

3. Для начинки:
Розгортаємо рулет і змащуємо соусом, викладаємо тунець і кукурудзу, можна додати зелень за бажанням. Звертаємо знову в рулет і прибираємо на ніч холодильник.

Відео рецепт 👇