Кабачковий рулет з начинкою з грибів, цибулі та моркви в духовці

Як зробити дуже смачний домашній Кабачковий рулет з начинкою з грибів, цибулі та моркви в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

✅Для рулету
✅Кабачок 2шт
✅Яйця 3шт
✅Борошно 4ст.л у мене рисова/пшоняна
✅Сіль щіпка

Для начинки
✅Печериці 200гр
✅Цибуля ріпчаста 1шт
✅Морква велика 1 шт

Кабачковий рулет з начинкою з грибів, цибулі та моркви в духовці покроковий рецепт

1. Кабачок натерти на тертці. Посолити, щоб вийшла зайва волога, воду злити. Додати яйця, перемішати. Всипаємо все борошно, замішуємо тісто. Перекладаємо суміш на силіконовий коврик.

2. Відправляємо в духовку на 15-20 хвилин, випікатися при температурі 180°. Готуємо начинку. Обсмажити гриби. Потім додати цибулю і моркву, знову обсмажити. Збираємо рулет.

3. Готовий корж дістаємо з духовки, перекладаємо на чистий рушник. На готовий рулет викладаємо начинку. Потім необхідно корж згорнути в рулет. Нарізаємо, подаем.

Відео рецепт 👇