Мариновані кабачки швидкого приготування

Мариновані кабачки швидкого приготування простий рецепт 👍 Я навіть уяви собі не могла, що це так смачно 🤤 Коротше, я збиралася їх приготувати вже роки два або навіть три. Ділюся тепер з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти

Кабачки – 1 кг (вставь)
Сіль – 1 ст. ложка
Цукор – 1 ст ложка
Кріп 🌿
Оцет – 30 мл ( 9%)
Рослинна олія – 60 мл
Часник 🧄
Перець 🌶 (на любителя)

Мариновані кабачки швидкого приготування покроковий рецепт

1. Але я як завжди робила на око 👁 Кабачків у мене було більше, тому я додавала відповідно більше. Спосіб приготування: Нарізали кабачки зручним для вас способом: слайсами, кружечками, брусочками або соломкою. Від товщини нарізки буде залежати час їх маринування. Я не морочилися і натерла їх на овощерезке (можна на тертці для моркви по-корейськи).

2. Я ніколи не дотримуюся точних пропорцій – поєднала всі інгредієнти і спробувала, вони вам повинні сподобатися (кисленькі , сладенькие і солененькие 😂👌🏻) Хто зі мною давно, ті вже знають, що я не їм часник 🧄 і цибулю 🧅 в сирому вигляді (у мене мігрені).
3. Так що мені навіть смачно і без часнику 🧄 але в оригіналі він повинен бути присутнім. З’єднати кабачки з усіма інгредієнтами, добре перемішати і відправити в холодильник охлаждаться.

4. Товщині моєї нарізки вистачило 15 хвилин, щоб ми їх їли. Але думаю 🤔. що охолодженим цей салат буде ще смачніше. Готуйте і балуйте себе 😋