Кабачковий торт з помідорами і часником простий рецепт. Сезон кабачків у розпалі, ловіть ще один смачний рецепт! Зберігайте, а краще відразу готуйте! Такий тортик готувала ще моя мама в моєму дитинстві, тільки тоді його просто перемазывали майонезом. Я роблю з дещо іншою начинкою, тортик виходить ну дуже смачний!
Інгредієнти
2 кабачка (500 г)
2 яйця
Сіль, перець
2 зубчики часнику (або часник сушений)
140 г борошна
Для начинки:
250 г вершкового сиру або сиру
100 г майонезу
Часник за смаком
Підлога пучка кропу
Кілька помідорів
Кабачковий торт з помідорами і часником покроковий рецепт
1. Кабачки натерти. Додати сіль, перець, часник, яйця, борошно і все перемішати. Сковороду (20-22 см) розігріти, змастити рослинним маслом. Викласти чверть тесту, розрівняти лопаткою по всій поверхні сковорідки. Випікати з двох сторін до готовності. Остудить.
2. Готуємо начинку: Кисломолочний сир краще брати пастоподъемный, а якщо звичайний, то пробити блендером або перетерти через сито. Змішати сир, майонез, часник, кріп, чорний перец.
3. Помідори нарізати тонкими кружечками. Збираємо торт. На тарілку викладати кабачкові млинці, кожен змащувати сирною начинкою і перекладати помідорами. Перед подачею дати тортику постояти в холодильнику не менше часа.
Відео рецепт 👇