Кабачки цукіні фаршировані фаршем запечені в духовці

Кабачки цукіні фаршировані фаршем запечені в духовці простий рецепт. Цукіні можна замінити на кабачок. Начинка може бути будь-який, наприклад булгур з грибами, шинка з помідорами, сир з сиром.

Інгредієнти

Цукіні/кабачок 2 середніх
Фарш 250 гр
Цибуля ріпчаста 1 шт
Часник за бажанням 1 зубок
Кріп або інша зелень невеликий пучок
Сир за смаком
Сіль, перець за смаком

Кабачки цукіні фаршировані фаршем запечені в духовці покроковий рецепт

1. Розрізати цукіні на кілька діжок висотою 4-5 див. Видаліть з них серцевину. Відправляємо В блендер ріпчаста цибуля, часник, кріп і половину від серцевини цукіні, і збиваємо до однорідної массы.

2. Решту серцевину не викидайте, її можна додати у фарш і приготувати дуже смачні котлетки. Фарш солимо, перчимо і додаємо подрібнену масу з блендера, перемешиваем.

3. Скроплюємо маслом форму і викладаємо барила, приправляємо їх сіллю і перцем, на середину фарш, зверху натертий сир. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 45-50 хвилин при температурі 180 градусів. Наслаждаемся.

Відео рецепт 👇