Оссобуко з яловичини в духовці

Як смачно зробити Оссобуко з яловичини в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ОССОБУККО це моя м’ясна любов. На гарнір можна подати парові овочі, рис, гречку або пюрешку

Інгредієнти

Яловича голяшка 2 шматка (у нас прям спеціально такі рівні продаються)
Сіль за смаком 🧂
Борошно 20 р
Рослинна олія 20 мл
Лук 1 шт. 🧅
Морква 1 шт. 🥕
3 шт. Часник 🧄
Розмарин і чебрець по 1 гілці 🌿
Сіль 1 ч. л.
Цукор 1/2 ч. л.
Біле сухе вино-50 мл 🍸
Томатна паста 20 г 🍅
Печериці 6-8 шт.
Бульйон 500 мл

Оссобуко з яловичини в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо кімнатної температури промокнути паперовим рушником. Посолити, обваляти в борошні і обсмажити до золотистого кольору по 3 хвилини з кожного боку. М’ясо вынуть.

2. У сковороду влити рослинне масло, обсмажити в ньому лук, моркву, часник. Додати розмарин, чебрець, сіль, цукор, влити вино і дати йому випаруватися протягом 3 хвилин. Додати томатну пасту, перемішати, влити бульйон і додати шампіньйони і знову перемешать.

3. У форму для запікання покласти м’ясо, зверху вилити соус, накрити фольгою і запікати при температурі 180° протягом 2 годин. Зняти фольгу і запікати ще 15 хвилин. Терміново подавати на стіл

Відео рецепт 👇