Як зробити варення Кабачки в ананасовому соку на зиму з цукром простий рецепт.
Інгредієнти
2 кг кабачків
1 л ананасового соку
300 г цукру
1 чайна ложка з гіркою лимонної кислоти
ванілін на кінчику ножа
Кабачки в ананасовому соку на зиму з цукром покроковий рецепт
1. Кришки Закип’ятити. Банки Помити і простерилізувати можна зробити це в мікрохвильовці: поставити їх мокрими на 5 хвилин. Сік вилити у велику каструлю, додати Цукор, лимонку і ванілін, довести до кипения.
2. Кабачки нарізати кільцями, півкільцями, кубиками, як вам зручно. Частинами опускати в ананасовий сироп, варити 5 -7 хвилин в режимі кипіння. перекласти в банку , залити зверху соком і закатати банки.
3. Я люблю банки з закручуються кришками , це набагато простіше і швидше перевернути банки кришкою вниз і залишити остигати на ніч. Всі готово.
4. Взимку не відрізните від консервованих ананасів. У мене вийшло з цієї кількості 5 банок по 0,5 літра
Відео рецепт 👇