Кабачки в клярі зі сметаною на сковороді

Як приготувати смачні Кабачки в клярі зі сметаною на сковороді рецепт. І адже немає нічого смачніше влітку на гарнір, ніж кабачки на грилі. Але іноді хочеться трохи їх урізноманітнити і тоді на допомогу приходять добре знайомі всім нам з дитинства, КАБАЧКИ В КЛЯРІ.
Не шкодуйте сил і часу, готуйте відразу подвійну порцію – вони прекрасні, як у гарячому, так і в холодному вигляді з соусом із сметани, зелені і часнику. Смачні, ніжні і дуже симпатичні.

Інгредієнти

молодий кабачок
2 яйця
3 ст. л сметани
3 ст. л борошна
сіль, перець, часник
кріп (або зелень на ваш смак)

Кабачки в клярі зі сметаною на сковороді покроковий рецепт

1. Кабачок нарізаємо кружечками, викладаємо на дошку, солимо з двох сторін і прибираємо на час в миску, щоб вони дали сок.
2. Тепер приступаємо до кляру – з’єднуємо яйця, сметану, часник, кріп і муку.
3. Тепер приступаємо до приготування: кабачки обвалюємо в борошні, потім з двох сторін в кляр і обсмажуємо на олії з двох сторін. ⠀
4. Подаємо зі сметанним соусом і зеленью!