Кабачки з сиром у панірувальних сухарях в духовці

Кабачки з сиром у панірувальних сухарях в духовці простий рецепт. Наприклад, ось таку супер круту закуску! Робила вперше і офігела від того, як це смачно ☺️ І важливо зробити до таких кабачків відповідний соус і є обов’язково гарячими!

Інгредієнти

1 кабачок/цукіні
Борошно
Панірувальні сухарі
Тертий пармезан
Сіль, перець, паприка або будь-які інші спеції
1 яйце
Оливкова олія

Кабачки з сиром у панірувальних сухарях в духовці покроковий рецепт

1. Кабачок розрізаємо навпіл і кожну половинку ще на 4 брусочки. Окремо збиваємо яйце до однорідності, додаємо сіль. У миску викладаємо оздоблювальну муку.
2. Об’єднуємо сухарі, пармезан, спеції. Паніруємо кабачок – борошно, яйце і далі сухарі з пармезаном. Викладаємо на деко, застелений пекарської бумагой.
3. І важливо, щоб кабачок став зовні соковитим і хрустким потрібно скропити оливковою олією, добре якщо є оливкова олія у вигляді спрею, так зручніше. Духовка 200 градусів, випікати 10-15 минут.
4. Соус, як мені здається, самий смачний сметана, грецький йогурт, часник 1 і половина огірка на крупну тертку, сіль, перець. Коротше, це ще об’єднання і варіант з’їсти кабачок в незвичайному формате.