Качапа венесуельська коржик кукурудзяна

КАЧАПА або дуже смачні кукурудзяні млинці 🤤 рецепт для справжніх любителів кукурудзи 🌽. Качапа венесуельська коржик кукурудзяна простий рецепт.

Інгредієнти

▫️кукурудза консервована – 300 г
▫️яйце – 1 шт
▫️сіль – за смаком
▫️вершки/йогурт/сметана – 30 р
▫️кукурудзяна мука/манка/пшенична борошно – 40 г

Качапа венесуельська коржик кукурудзяна покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти змішуємо в ємності і доводимо до однорідної консистенції занурювальним блендером.

2. Блинницу / сковорідку наколюємо, зменшуємо до середнього вогню і обсмажуємо млинці. Обсмажувати можна з додаванням олії, я робила без і все получилось.

3. Важливо! Наливаємо тісто, розподіляємо по площі ложкою або лопаткою і смажимо з одного боку близько хвилини, після перевертаємо і смажимо ще 30-40 секунд. Готовий млинець змащуємо сирним сыром.