Качині ніжки в духовці в рукаві

Як смачно зробити Качині ніжки в духовці рукаві простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Качині ніжки в маринаді! М’ясо просто буде відходити від кістки. Варіант гарячого страви на Новий рік! Качка заграє новими смаками з кислими яблуками – просто спробуйте!!! Готувати саме в рукаві, так м’ясо буде просто відходити від кістки. Фольга не підійде

Інгредієнти

4 качиних ніжки
4 зелених кислих яблука
Сіль
4 зубчики часнику
1 столова ложка гірчиці
Сік половинки апельсина
1 ст. л. меду
4 ст. л соєвого соусу

Качині ніжки в духовці в рукаві покроковий рецепт

1. Качині ніжки добре змащуємо сіллю. Для маринаду змішати: часник (дрібно нарізати), гірчицю, апельсиновий сік, мед і соєвий соус – все добре перемешать.

2. М’ясо заливаємо маринадом – залишаємо на 20-30 хвилин. Кислі зелені яблука розрізаємо навпіл, викладаємо в рукав для запікання, далі наші ніжки і відправляємо в духовку на 1:20 180*. ⠀

3. Далі відкрити рукав для запікання, полити соком м’ясо, і підрум’янити 5-7 хвилин і можна подавати! Дуже смачно!

Відео рецепт 👇