Капуста маринована швидкого приготування з болгарським перцем і морквою

Капуста маринована швидкого приготування з болгарським перцем і морквою простий рецепт. Дуже смачна 😋

Інгредієнти

✅Капуста – 1 кг
✅Перець болгарський – 1-2 шт.
✅Перець гіркий – за бажанням
✅Морква – 1 шт.

Для маринаду:
✅Вода – 500-600 мл
✅Цукор -4-5 ст. л.
✅Сіль – 1 ст. л.
✅Оцет 9% – 6 ст. л.
✅Рослинне масло – 50-70 мл

Капуста маринована швидкого приготування з болгарським перцем і морквою покроковий рецепт

1. Тонко нарізаємо капусту, солодкий болгарський і гіркий перець за бажанням. У миску кладемо капусту з перцем і натираємо моркву. Добре все перемішуємо, але не перетираем.
2. У сотейник наливаємо воду, додаємо в неї сіль, цукор, рослинна олія і ставимо на вогонь. Поки маринад закипає, викладаємо в підготовлені банки капусту, злегка її придавливая.
3. Коли маринад закипить, знімаємо сковороду з вогню, додаємо оцет, перемішуємо і гарячим маринадом акуратно заливаємо капусту банках.
4. Банки закриваємо кришками, залишаємо до повного охолодження і відправляємо в холодильник на 8-10 часов.