Салат з консервованим тунцем, селерою, помідорами, яйцями і цибулею

Як смачно зробити Салат з консервованим тунцем, селерою, помідорами, яйцями і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Простий в приготуванні, але дуже смачний салат!

Інгредієнти

Тунець у власному соку – 1 банка.
Селера – 2-3 стебла
Помідори – 2 шт.
Яйця – 3 шт.
Листя салату – 1/2 пучка
Червоний цибуля – 1/2 цибулини
Майонез, сіль і перець

Салат з консервованим тунцем, селерою, помідорами, яйцями і цибулею покроковий рецепт

1. Тунець у власному соку – 1 банка. Селера – 2-3 стебла (очистити і нарізати). Помідори – 2 шт. (нарізати кубиками).
2. Яйця – 3 шт. (відварити і нарізати). Листя салату – 1/2 пучка (нарізати). Червоний цибуля – 1/2 цибулини (нарізати півкільцями).
3. Заправити майонезом, посолити і поперчити за смаком. Якщо у вас тунець в олії, то майонез можна не добавлять.