Капуста з буряком по корейськи швидкого приготування простий рецепт.
Інгредієнти
Капуста 2кг
Огірок 2 шт.
Перець болгарський 3-4шт.
Морква 1 шт.
Буряк 1шт.
Зелень кінза, кріп
2шт. лука
1ст.л.солі
1ст.л.цукру
1ч.л.червоного перцю
1ч.л.чорного перцю
1ч.л. паприки
1ч. л. меленого коріандру
1ч. л. приправи для корейської капусти
4зубчика часнику
2 ст. л. оцту 9%
Капуста з буряком по корейськи швидкого приготування покроковий рецепт
1. Нарізати капусту широкої соломкою. Додати сіль і цукор. Перемішати, пом’яти і залишити на 30 хвилин. ⠀Нарізати перець і огірки соломкою. ⠀Моркву і буряк натерти на тертці для корейських салатів або нарізати ножем тонкою соломкою. ⠀
2. На рослинному маслі 60-70мл.підсмажити цибулю до золотистого кольору. ⠀Як тільки капуста дала сік, добре віджати, додати моркву, перець, огірок, часник, залити гарячим смаженим луком.
3. Додати зелень, оцет і спеції, добре перемішати. ⠀Помістити в будь-яку, бажано емальований) ємність або в скляну банку.
4. Ущільнити і помістити в холодильник на добу. ⠀Через добу, соковита, ароматна капуста по корейськи готова до вживання. Приємного апетиту. ⠀Зберігається така капуста в холодильнику три недели.