Як зробити капустяну млинець на сковороді з яйцем рецепт простий. Дуже смачна і соковита корж виходить , а головне шалено низькокалорійна 🤤 можна їсти як соло так і з оркестром, як у мене 😈
Інгредієнти
Кбжу на 100 г: 115/ 7.5/4.41/1.4
200гр капусти
2 яйця
спеції: сіль, паприка, гранульований часник (за бажанням)
40гр рисової ц/з борошна
40гр сиру ( мене тисяча озер 15%)
Цибулю
Начинка:
Сьомга с/с
Сир сирний
Авокадо ( виделкою размяла , додала сіль , чилі)
Кунжут
Бальзамічний соус
Капустяна коржик на сковороді з яйцем покроковий рецепт
1. Ріжемо капусту, блендерим до стану кашки, змішуємо з яйцем, спеціями, борошном, перемериваем.
2. Смажимо на повільному вогні під закритою кришкою. Натираємо сир і посипаємо лепешку.
3. Чекаємо як розплавиться сир і можна їсти або викладати начинку 😋