Капустяні оладки з сирої капусти білоголової на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
▪️500 гр білокачанної капусти
▪️2 цибулини
▪️2-3 зубчики часнику
▪️100 гр борошна
▪️20 гр петрушки
▪️Сіль, перець – за смаком
▪️Масло рослинне для смаження – за необхідності
Капустяні оладки з капусти сирої на сковороді покроковий рецепт
1. Капусту промийте, просушіть, зніміть верхні листи. Наріжте соломкою. Цибулю почистіть і наріжте кубиками. Відваріть капустяну соломку в киплячій воді. Час варіння – 7 минут.
2. Тим часом обсмажте цибулю на рослинній олії до прозорості. Капусту відкиньте на сито, обполосніть прохолодною водою. Дайте воді повністю стекти. У мисці змішайте остиглі капусту і цибулю, а також додайте подрібнену зелень петрушки і часник, пропущений через пресс.
3. Посоліть, поперчіть, всипте борошно і гарненько все перемішайте. Смажте оладки до хрусткої скоринки з обох сторін на добре розігрітій сковороді з рослинним маслом. Масу викладайте за допомогою столової ложки.