Як приготувати смачний Капустяний салат з морквою, перцем, помідорами і оцтом на зиму в банку як в їдальні рецепт простий. Відмінний варіант дуже простою і швидкою заготовки і це смачно, хрусткі, соковито і дуже смачно. Взимку такі баночки відмінно йдуть у вигляді гарніру до м’яса, птиці або просто так 👌
Інгредієнти
капуста 1кг
солодкий перець 1кг
помідори 1кг
моркву 400г
цибулю 300г
сіль 50г
цукор-100г
оцет 9% 100мл
масло рослинне 200мл
Капустяний салат з морквою, перцем і помідорами на зиму покроковий рецепт
1. Нашаткувати капусту, порізати тонко довго солодкий перець, на великій тертці натерти моркву, нарізати цибулю півкільцями або получетвертинками😂 щільні Помідори нарізати невеликими дольками.
2. Все змішати, додати сіль, цукор, оцет, олію, перемішати Розкласти у банки щільно, прикрити кришок Поставити в каструлю і налити в неї теплу воду «по плечики» банок.
3. Довести до кипіння воду, зробити середній вогонь, щоб сильно не вирувала вода. Кип’ятити 30 хвилин, закриваємо кришками , ставимо догори дном, закутуємо пледом і залишаємо остывать.
Відео рецепт 👇