Карамельно арахісовий рулет ПП

Як зробити смачний Карамельно арахісовий рулет ПП рецепт простий.

Інгредієнти

Кбжу на 100 г: 152/9.7/6.7/11.8

потрібно для бісквіта:
• яйця – 3 шт
• борошно рисова ц/з – 30 г
• какао – 15 р
• розпушувач – 2 р
• підсолоджувач

для крему:
• молоко 1.8% – 400 мл
• СОМ ( сухе знежирене молоко, можна просто сухе молоко)- 50 г
• кукурудзяний крохмаль -25 р
• арахіс смажений -50 р
• підсолоджувач

Для просочення:
• Вода/молоко тепла -70 мл
• Підсолоджувач⠀

Карамельно арахісовий рулет ПП покроковий рецепт

1. Для бісквіта білки відділяємо від жовтків, збиваємо білки міксером до міцної піни. У жовтки додаємо борошно, какао, розпушувач і підсолоджувач. Перемішуємо, додаємо білки і лопаткою акуратно знизу вгору перемішуємо, щоб не було грудочок. Виливаємо на килимок силіконовий, робимо форму прямокутника (дуже тонко не розмазуйте). Випікаємо 7-10 хв. при 200 С. Дістаємо з духовки, і залишаємо остывать.
2. Тим часом робимо крем: СОМ і крохмаль обсмажуємо на сухій сковорідці, на повільному вогні, постійно помішуючи, дивіться щоб не пригоріло. Пробиваємо блендером до крихти. У сотейник вливаємо холодне молоко, додаємо обсмажену крихту і підсолоджувач, ставимо на повільний вогонь і постійно помішуємо, щоб не утворилися грудочки, доводимо до мінімального загустения.
3. Знімаємо з вогню, накриваємо харчовою плівкою Вконтакт. ⠀ Коли рулет охолоне, акуратно знімаємо килимок і перекладаємо його на пергаментний папір, поливаємо його просоченням рясно, зверху змащуємо товстим шаром крему і посипаємо арахісом( приблизно 10 ст. л крему відклала для покриття рулету, так само накрила плівкою Вконтакт і прибрала в холодильник), ніжно звертаємо його пергаментом і туго загорнути як цукерку .
4. Прибираємо в холодильник на ніч. Вранці, розігріваємо наш залишився крем змащуємо рулет і прикрашаємо) можна його повністю розігріти вранці в мікрохвильовці, так буде сочнее.