Картопля гармошка з мясом свинини, помідорами і сиром в духовці

Як приготувати смачну картоплю гармошку з м’ясом свинини, помідорами і сиром в духовці рецепт простий. Я точно знаю, що прочитавши цей пост ви побіжите за молодою картоплею. Не знаю, де ви її берете, на городі, на ринку або в найближчій Пятерочке, але ви точно за нею побіжите. Тому що це так смачно, що навіть від картинки слюні течуть. А поки ви добуваєте молоду картоплю, я напишу що з нею зробити.

Інгредієнти

Картопля
сир
свиняча грудинка (або одного м’ясо з салом)
помідори

Зверху:
масло, сіль, перець, базилік, орегано, розмарин або просто суміш Італійські трави

Картопля гармошка з м’ясом свинини, помідорами і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Тут все просто. Мити картоплю, чистити і нарізати її на тонкі пластини, але не прорізаючи до кінця, десь до середини буде достатньо. Потім між отриманими пластинами кладете тонкі скибочки сиру, свинячої грудинки (або одного м’ясо з салом), помидора.
2. Картоплю викладіть у форму для запікання, сбрызгиваете маслом, соліть, перчіть, посипаєте базиліком, орегано, розмарин або просто сумішшю “Італійські трави” і запікаєте в духовці до готовности.
3. Температура 180, час залежить від величини картоплі, але не менше 30 хвилин, а там дивіться. Кілька разів можна змастити зверху картоплю утворилася у формі олійною смесью.