Як смачно зробити картопля з беконом і куряче філе стегна в тандирі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Доброго недільного дня, мої дорогі друзі !!! Сьогодні ми з чоловіком будинку і готуємо, чергову смакоту в Тандирі. Вітер на вулиці у нас ураганний, та ще й дощ зі снігом 🌨, тому я сьогодні записала відео будинку отже ;
Інгредієнти
Філе стегна 4 кг, картопля 2,5 кг, бекон сирокопчений – 250 грам, рослинна олія 100 мл, 200 мл соєвий соус, 2 головки часнику, сіль, спеції за смаком ( копчена паприка, спеції для курки )
Картопля з беконом і куркою в тандирі покроковий рецепт
1. І так маринуємо філе, в суміші ; часнику + рослинного масла + соєвого соусу + спецій і солі, перемішуємо і залишаємо просочитися на 4 години. Далі картоплю чистимо, миємо, нарізаємо часточками, перемішуємо з рослинним маслом, сіллю, спеціями для картоплі і зирой.
2. Тепер всю цю смакоту будемо розміщувати на 4 поверхової етажерці на якій все це буде готувати в тандирі ( вона у нас велика 29 ) На нижній ярус ставимо сковороду, так дно викладаємо нарізаний бекон і викладаємо, картопля, всі інші яруси, заповнюємо курячим филе.
3. Весь фокус в тому, що сік від курячого стегна, стікатиме в сковороду з картоплею. Поки я вдома чаклувала над заповненням етажерки, чоловік розігрів і протопив Тандар до 300 градусів, і потім занурив усю цю красу в нього. Все буде готуватися протягом 50 минут.
4. Із за сильного вітру, температура поступово знизилася до 240 градусів. Завжди самі болісні ці хвилини очікування 😂 і ось воно – все готово ✅, аромат і смак – просто кружляють голову. М’ясо шалено соковите і смачне, картопля 🥔👌🏼👌🏼👌🏼 Відразу хочу відповісти тим, хто постійно турбуватися за те, що б я не лопнула від їжі 😂
5. СІМ’Я У МЕНЕ ВЕЛИКА, от і доводиться готувати багато, що б всіх нагодувати 🤷♀️ Вообщем у кого в господарстві є такий диво горщик – тандир, рекомендую це страва до приготовлению.