Картопля з фаршем, болгарським перцем, кабачком і помідором в духовці

Як зробити смачна картопля з фаршем, болгарським перцем, кабачком і помідором в духовці простий рецепт. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом простого страви з овочів і фаршу. Якраз сезон смачних, соковитих овочів.
Готується досить просто – все нарізаємо, змішуємо і в духовку.

Інгредієнти

300-400 г фаршу
500 грам картоплі
4 ст. ложки томатного соусу
50 мл рослинного масла
1 великий червоний болгарський перець
2 зелених перцю
1 середній кабачок
1 середня цибулина
6 зубчиків часнику
З середніх помідора
1 ч. ложка солі
1 ч. ложка чорного меленого перцю
1/2 ч. л. базиліка
1 ч. л. паприки
200 мл води
100 г тертого сиру

Деко розміром 30×42 см

Картопля з фаршем, болгарським перцем, кабачком і помідором в духовці покроковий рецепт

1. Всі овочі нарізаємо кубиками. Викладаємо овочі і фарш на деко. Додаємо томатний соус Dolmio, сіль, чорний мелений перець, паприку, базилік, рослинна олія, воду і перемешиваем.

2. Утрамбовуємо, накриваємо пергаментом і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 1 час.

3. Через годину знімаємо пергамент, посипаємо блюдо тертим сиром і відправляємо в духовку ще на 10 минут.

4. Готову страву посипаємо зеленью.

Відео рецепт 👇