Картопля з фрикадельками на сковороді тушкована

Як смачно зробити Картопля з фрикадельками на сковороді тушкована простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔹Картопля – 660 гр. (5 шт)
🔹Цибуля – 120 гр. ( 2 шт)
🔹Часник – 2 з.
🔹Помідор – 80 гр. ( 2 шт)
🔹Солодкий перець – 100 гр. (1 шт)
🔹Сіль, чорний перець, паприка, копчена паприка, коріандр
🔹Вода – 400 мл + томатна паста – 1 ч. л
🔸Фарш курячий (або будь-яке) – 500 гр.
🔸Цибуля – 50 гр.
🔸Яйце – 1 шт.
🔸Панірувальні сухарі – 40 гр.

91 ккал/100 гр. Б: 5.6 Ж: 3.9 У: 8

Картопля з фрикадельками на сковороді тушкована покроковий рецепт

1. До фаршу додати подрібнену цибулю, яйце, сіль, чорний перець і панірувальні сухарі. Перемішати. Прибрати в холодильник на 20 хвилин. Скачати невеликими кульками. Обсмажити на рослинному маслі.

2. всипати В сковороду шматочки картоплі (товщиною 5 мм), нарізану цибулю, влити 1 ст. л рослинного масла. Додати сіль, 1/3 ч. л чорного перцю, 1/2 ч. л паприки, 1/2 ч. л копченої паприки і 1/4 ч. л коріандру. Перемешать.

3. Зверху викласти обсмажені фрикадельки, кільця солодкого перцю, помідори, розрізані на 4 частини, і зубчики часнику. В гарячій воді розвести томатну пасту, додати трохи солі, 1/2 ч. л цукру. Влити в сковороду, накрити кришкою. Тушкувати на повільному вогні 30 минут.

Відео рецепт 👇