Картопляні пиріжки з фаршем на сковороді смажені в маслі

Як смачно зробити Картопляні пиріжки з фаршем на сковороді смажені в маслі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

450 гр картоплі
350 мл картопляного відвару (у чому варилася)
1 год л солі
1 ст л цукру
1 ст л сухих дріжджів
1 яйце
600-700 гр борошна
2 ст л рослинного масла
400 гр фаршу
1 головка цибулі

Картопляні пиріжки з фаршем на сковороді смажені в маслі покроковий рецепт

1. Відварюємо картоплю і охолодити її до кімнатної температури. Мнемо і додаємо в неї 350 мл картопляного відвару (у чому варилася). Далі сюди відправляємо, сіль, цукор, дріжджі, 1 яйце і перемешиваем.

2. Вводимо борошно і замішуємо тісто. Додаємо 2 ст л рослинного масла, все перемішуємо. Накриваємо харчовою плівкою і ставимо на расстойку на 30 хвилин. Готуємо начинку Обсмажуємо цибулю до золотистого цвета.

3. Додаємо фарш, сіль, чорний мелений перець за смаком і обсмажуємо до готовності. Беремо тісто і ліпимо кульки з начинкою, як на видео.

4. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки. Це дуже смачно. Такі пиріжки точно вас покорят.

Відео рецепт 👇