Зефір Абрикос Айва на агар агарі

Свіже Зефір Абрикос Айва на агар агарі рецепт простий. Сезон свіжих ягід та фруктів в самому розпалі, саме час наповнити зефірний смак яскравими нотками. Не так давно я ділилася з вами рецептом зефіру з свіжої полуниці 🍓, зізнаюся, що сама була зачарована яскравістю смаку цього виду зефіру. 😋 Навіть маючи під рукою самий докладний рецепт, зробити зефір, для багатьох новачків, виявиться важким завданням, тому що процес таїть у собі безліч деталей 💼. Настав час абрикосів 🍑 Абрикоси дуже солодкі самі по собі, тому вважаю за потрібне додати до них кислинку.

Інгредієнти

В деже міксера збити до щільності
100 г цукру
60 г м’якоті абрикосів
70 г білка

В сотейнику проварити 3 хвилини
280 г цукру
140 г води
8 г агару силою 900
100 г пюре айви
60 г пюре яблука

Зефір Абрикос Айва на агар агарі покроковий рецепт

1. З’єднуємо збиту масу з гарячим сиропом. Сироп виходить досить густим, але при цьому він повинен залишатися добре вливатися в діжу міксера. ⠀
2. Беріть м’які стиглі абрикоси, поріжте на дрібні шматочки. Подрібнити блендером до пюре не потрібно, так абрикоси будуть яскравіше відчуватися в масі. ⠀
3. Айву протушкувати в невеликій кількості води і пропустіть через сито. ⠀ Зефір дуже многогранный..