Картопляно-кабачкова коржик з рибою і яйцем-пашот

ЧУДОВИЙ СНІДАНОК І ВСЬОГО 348 ККАЛ! Картопляно-кабачкова коржик з рибою і яйцем-пашот.

Інгредієнти

На 2 добрих порції.

Для коржі:
240 г картоплі
150 г кабачка
2 яйця
2 ст л борошна
Сіль

🥚 Для «начинки»
2 яйця
80 г солоної форелі
Кріп

Кбжу на порцію: 348/22/15/30

Картопляно-кабачкова коржик з рибою і яйцем-пашот покроковий рецепт

1. Кабачок натерти і злегка віджати. Також натерти картоплю і додати до кабачка. Туди ж яйця, борошно, сіль і перемішати. Викласти частину тіста ложкою на розігріту, змащену маслом сковороду і разровнять.

2. Смажити коржик з двох сторін на невеликому вогні. ⠀ 🍴Поки готується коржик, зварити яйце-пашот. Для цього закип’ятити літр води. Зменшити вогонь, щоб вода не кипіла, а злегка булькала.

3. Додати 1 ст л оцту 9% і розмішати у вигляді воронки. В цю воронку влити попередньо розбите в миску яйце і ще трохи підкрутити ложкою поруч з ним.

4. Варити яйце 3 хвилини. На готову корж викласти рибу, яйце-пашот, посипати кропом і наслаждаться.

Відео рецепт 👇