Каша з мясом в автоклаві в банках з перловки, гречки, рису, гороху і пшона

Приготувати смачну і якісну кашу з м’ясом в домашніх умовах не складе праці. Як смачно зробити Каша з м’ясом в автоклаві в банках з перловки, гречки, рису, гороху і пшона простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 кг м’ясо (у мене свинина)
зажарка з цибулі і моркви
перець горошком , лавровий лист 1 шт на 8 баночок 0,5
сіль трохи менше половини чл

КРУПА НА 0,5 л баночку
горох 100г
гречка 60г
рис 70 г
перловка 80г
пшоно 50 г

Каша з м’ясом в автоклаві в банках з перловки, гречки, рису, гороху і пшона покроковий рецепт

1. Закладаємо в баночку шарами. Спеції, м’ясо, піджарку, крупу, сіль і заливаємо водою по плечики банки.

2. Банки і закатуємо відправляємо в автоклав. P. S у воду автоклава потрібно додати 50 грам оцту – це щоб не було накипи.

3. Готуємо при температурі 115 градусів 40 хвилин. Вимикаємо вогонь і залишаємо до охолодження автоклава.

4. Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇