Салат Анкл Бенс з кабачків, помідорів і перцю на зиму

Салат Анкл Бенс з кабачків, томатів і перцю на зиму найсмачніший у банках простий рецепт домашній. Коли урожай кабачків зашкалює, це самий підходящий варіант )

Інгредієнти

3кг помідор
2 кг кабачків
1 кг болгарського перцю + гіркий на смак
Близько 1стакана рослинного масла для обсмажування кабачків
1 склянка цукру (можна трохи менше)
2 ст. л солі
1 ч. л оцту 70%
2головки через прес часнику
духмяний Перець (за смаком)

Салат Анкл Бенс з кабачків, томатів і перцю на зиму покроковий рецепт

1. Помідори пропустити через м’ясорубку або соковижималку. Проварити протягом 30 хвилин. Кабачки почистити, нарізати кубиками (зі стороною приблизно в 1 см).
2. Обсмажити на рослинному маслі до м’якості. Перець очистити від насіння, пропустити через м’ясорубку. Як помідори покипіли, додати перець і кабачки.
3. Кип’ятимо 10 хвилин. Потім додати сіль, цукор, часник, перець і ще 5 хвилин кипить. В кінці оцет і за стерелизованным банкам. Приємного аппетита!