Грибна ікра з варених грибів опеньків на зиму з морквою та цибулею

Як смачно зробити Домашня грибна ікра з варених грибів опеньків на зиму з морквою і цибулею в банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Восени сезон грибів і така заготовка повинна бути в кожному домі 🔥

Інгредієнти

1.5 кг відварених грибів (у мене опеньки)
400 гр цибулі
400 гр моркви
150 мл ростить. масла
3 ч. л солі
3 ч. л цукру
0.5 ч. л перцю
5 часточок часнику
50 мл 9% оцту

Грибна ікра з варених грибів опеньків на зиму з морквою і цибулею покроковий рецепт

1. Гриби відварити, прокрутити через м’ясорубку. Цибулю порізати, моркву натерти і обсмажити до золотистого кольору. Пропустити через мясорубку.

2. У каструлю покласти гриби, цибулю з морквою, додати сіль, цукор, перець і варити 40 хвилин постійно помешивая.

3. Додати часник і оцет, проварити ще 5 хвилин. Закатати в стерилізовані банки, укутати до остывания.

4. Приємних Вам заготовок!

Відео рецепт 👇