Сушена хурма в духовці

Сушена хурма в духовці простий рецепт 🧡 Простий і смачний десерт без цукру 😋

Інгредієнти

хурма — 1 кг.

Сушена хурма в духовці покроковий рецепт

1. Хурму ретельно миємо, витираємо рушником; Знімаємо шкірку, вирізаємо плодоніжку; Нарізаємо плоди на часточки, виймаємо кісточки, якщо є; Деко застеляємо пергаментом, викладаємо на нього часточки, ставимо в духовку на півгодини при 130°С;
2. Через 30 хвилин перевертаємо скибочки і повертаємо в духовку на півгодини. Якщо хурма підгорає, знижуємо температуру до 90-100°С;
3. Виймаємо деко, перекладаємо хурму на решітку і досушуємо 2-3 дні на відкритому повітрі. Готові сухофрукти зберігаємо в герметичній банку або контейнері. Приємного аппетита!