Ікра кабачкова з часником і томатною пастою на зиму

Кабачкова ікра легше легкого 🔥. Ікра кабачкова з часником і томатною пастою на зиму простий рецепт.

Інгредієнти

На 5 банок ікри по 350 мл нам знадобиться:
✅ 1,5 кг очищених кабачків
✅ 50 гр цукру
✅ 1 ст л з гіркою солі
✅ 200 гр томатної пасти (мені подобається кухмастер)
✅ 100 гр соняшникової олії
✅ 5 зубчиків часнику
✅ 1 ст л оцту 9%

Ікра кабачкова з часником і томатною пастою на зиму покроковий рецепт

1. Кабачки очистити, нарізати і пропустити через м’ясорубку. Додати до нього сіль, цукор, томатну пасту і варити 50 минут.

2. Далі додати часник через прес і варити ще 20 минут.

3. Додати оцет і варити ще 10 хвилин. Банки і кришки простерилізувати і наповнити їх гарячою кабачкової икрой!