Класичний борщ з мясом яловичини, буряком, капустою і перцем

Класичний борщ з м’ясом яловичини, буряком, капустою і перцем простий рецепт 🥰 🍅🥩 Для мене це найкращий рецепт борщу – обожнюю його! Раджу і вам при готувати).

Інгредієнти

Яловичина на кістці 1 кг
Цибуля 2 шт
Морква 1 шт
Буряк 400 р
Картопля 400 г
Капуста 300 г
Болгарський перець 150 гр
Цукор 1 ст. л
Сіль за смаком
Олія рослинна 50 мл
Часник 2 зуб
Оцет 9% 1 ст. л
Томатна паста 2 ст л
Перець мелений
Лавровий лист
Свіжа петрушка і кріп
Сметана за смаком

Класичний борщ з м’ясом яловичини, буряком, капустою і перцем покроковий рецепт

1. варимо Яловичину 1,5 години на середньому вогні. Протягом цього часу, нарізаємо овочі соломкою – моркву, буряк, цибулю, капусту, перец.

2. Робимо зажарку: обсмажуємо на олії цибулю, додаємо буряк 1/2 частина, цукор, томатну пасту, перемішуємо, помідор натираємо на тертці і додаємо в зажарку.

3. Перемішуємо, додаємо перець і столову ложку оцту. Зажарка готова. Готове м’ясо виймаємо з бульйону і додаємо картоплю з морквою, варимо 10 минут.

4. Додаємо капусту, доводимо до кипіння і закидаємо зажарку.

5. Проварюємо до готовності з зеленню та спеціями. 5 хвилин готово.

Відео рецепт 👇